Kjøpsvilkår

KUNDEINFORMASJON

Informasjonen som gis av kunden lagres i selgers kunderegister. Informasjonen brukes til å administrere og vedlikeholde kundeforholdet. Hjemmesiden bruker informasjonskapsler for å gi bedre ytelse og en bedre brukeropplevelse. Disse informasjonskapslene kan deaktiveres ved å følge anvisningene for endring av innstillinger for informasjonskapsler. Hvis du deaktiverer informasjonskapslene, kan enkelte funksjoner på nettstedet ikke virke slik de skal.

Opplysninger du gir til oss vil ikke bli gitt videre og er bare tilgjengelige for personer tilknyttet oss. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes. I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen din. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. 

Ved å bestille produkter samtykker kunden i kjøpsvilkårene.

 

LEVERINGSBETINGELSER

Hvem kan handle?

Utstyr med tilkobling til gass eller strøm kan kun selges til bedrifter. Annet utstyr selges både til private og bedrifter.

Leveringstid

Nettbutikken viser lagerbeholdning for hvert produkt. Varer som finnes på lager sendes normalt ut første arbeidsdag etter at betalingsbetingelser er avtalt. For bestillingsvarer vil leveringstid variere.

Vi forbehold om feil og eventuelt utsolgte produkter.

Frakt og gebyr

Frakt kommer i tillegg, og kalkuleres individuelt pr forsendelse.

Alle våre priser er eksklusive mva. og eventuelle miljøavgifter (el og kjøl). Eventuell montering, demontering og installasjon skjer for kjøpers regning og kommer frem som egne poster i fakturaen, hvis annet ikke er skriftlig avtalt. Vi forbeholder oss retten til å endre prisene hvis valutakurser, moms, produksjonskostnader, importtoll eller andre gebyrer og avgifter utenfor leverandørens kontroll endres før leveringsdatoen.

3 faset utstyr leveres uten kabel og støpsel. Dette kan bestilles i tillegg.

Salgspant

Selger har salgspant i alle varer frem til fakturabeløp, inkludert renter og avgifter, er betalt i fulle.

Retur av varer - angrerett

Du har 14 dagers angrefrist på varer kjøpt i vår nettbutikk. Du betaler selv returfrakt om du benytter angreretten. 

Brukte varer tas ikke i retur. Det gjør heller ikke spesialbestilte varer.

Returvarer sendt i oppkrav vil ikke bli hentet.

Reklamasjon og garanti

1. Reklamasjon

Kjøper forplikter seg til straks og ikke senere enn 7 dager informere selger skriftlig om feil/mangler ved levert produkt. Returer som følge av reklamasjon må alltid avtales på forhånd med selger.

2. Feil under garantitiden

Vi har som standard 1 års garanti på kommersielle storkjøkkenprodukter. Hvis det oppdages feil eller mangler ved produktet eller tjenesten, må det meldes fra om forholdet til selger, slik at vi kan verifisere og rette opp problemet. Avhengig av situasjonen kan produktet erstattes eller repareres, eller saken kan løses med avslag i pris. Selger sitt ansvar vil i alle tilfeller være begrenset til kjøpsprisen som ble betalt av kunden. Selger er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte kostnader eller tapte inntekter som skyldes defekte produkter og tjenester, eller bruk av disse.

Garanti omfatter ikke brukerfeil og andre ting utenfor selgers kontroll. Garanti omfatter heller ikke glass, lyspærer, steiner, kniver, hullskiver o.l.

Ved en eventuell tvist følger vi forbrukerrådets retningslinjer for reklamasjonssaker.