Lukk

Gassovn - Black Chic - 4,2 kW

Chic er en lekker oval ovn med blå flammer og innebygget On-Off termostat. Det vil si at når den når innstilt temperatur så slår den av gassen ned til pilotflammen og slår seg på igjen når det blir kaldere i rommet. Meget økonomisk og gassbesparende!

Med åpne flammer så genererer ovnen en luftstrøm fra bunn til topp som skaper en luftsirkulasjon som ligner en ventilert komfyr. Gassflasken er 100% skjult bak en dør som lukkes enkelt med magnet. Ovnen har CO² sikring og er laget av materialer som kan resirkuleres. 5 hjul for god stabilitet.

Hver ovn er satt sammen for hånd, testet og merket før de forlater fabrikken i Europa.

kr 3,410.00
Referanse:
102365
Merkelapper:
Beskrivelse
  • Elektronisk piezo tenning
  • CO² sikring
  • Tennsikring
  • Veltesikring
  • 5 stk. hjul
  • Leveres uten regulator og slange
Produktdetaljer
102365

Dataark

Modell
Black Chic
Utvendige mål (LxBxH)
380 x 430 x 770 mm
Egenvekt
11 kg
Effekt
4,2 kW
Kobling
LPG
Forbruk
0,305 g/t (ved maks)
Sist vist
kr 3,410.00
Chic er en lekker oval ovn med blå flammer og innebygget On-Off termostat. Det vil si at når den når innstilt temperatur så slår den av gassen ned til pilotflammen og slår seg på igjen når det blir kaldere i rommet....
16 andre produkter i samme kategori:
kr 11.00
Jordgryte - Tyrkisk Guvec er perfekt for gryteretter. Gryteretter er alltid populært rundt middagsbordet, og med denne Tyrkiske Guvec for du en helt annen smaksopplevelse.
kr 9,329.00
Oppvaskbenk med 1 kum, underhylle og rygg. Kummen er plassert til høyre.  Vi lagerfører stort utvalg av standard, solide og rustfrie arbeidsbenker. Rustfrie benker leveres også etter spesial mål.

Meny

Innstillinger